عربی
بروزرسانی: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
  • اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
کد : 18322-768     

آيا خالكوبى در اسلام با شرط قبيح نبودن نماى خالكوبى حرام است؟

استفتاء:

آيا خالكوبى در اسلام با شرط قبيح نبودن نماى خالكوبى حرام است؟ چه حكمى دارد؟

جواب:

باسمه جلت اسمائه؛ خالكوبى فى نفسه حرام نيست، اگر موادى كه با آن خالكوبى مى كنند روى پوست بدن جا بگيرد و مانع از رسيدن آب به پوست بدن باشد چون وضوء و غسل باطل محقق مى شود قهراً نماز هم باطل خواهد بود، از اين جهت اشكال پيدا مى كند و اگر زير پوست قرار گيرد از اين حيث هم اشكال ندارد.

موارد مرتبط حکم تکثیر لوح های فشرده مداحی که در آن حرام بودن تکثیر ذکر شده چیست؟ بهره مندی از ارث و ... برای طفلی که حاصل از لقاح مصنوعی است چگونه است؟ آیا استفاده از بانک اسپرم برای باردار کردن زن مسلمان جایز است؟ آیا خرید از فروشگاه ها و رستوران هایی از قبیل مك دونالد جایز است؟ آیا دخالت مسلمانان در پرورش خوک جهت صادرات و اشتغال جایز است؟ آيا شركت در مسابقاتی كه به پيش بينی مسابقات فوتبال می پردازند، جایز است؟ آیا فرو کردن سیگار در الکل و کشیدن آن جایز است؟ آیا خوردن شاه میگو (لابستر) حلال است؟ آیا به نظر حضرتعالی وازكتومی (بستن لوله های آقایان) شرعا مجاز است؟ آیا اعلام زمان مرگ تقریبی در بعضی از بیماری های خاص جایز است؟
نظر شما :
captcha