عربی
بروزرسانی: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
  • اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
کد : 18322-2127     

در صورت طلاق و جدایی، مادر احق است به حضانت بچه تا هفت سال.

استفتاء:

خانمى از همسرش جدا شده در حالی که پسر بچه چهار ماهه ای دارند، آيا مرد مى تواند بچه را از مادر بگيرد يا اينكه لازم است دو سال صبر كند؟ با توجه به اينكه مادر از شير خودش به بچه نمى دهد بلكه شير خشك مى دهد.

جواب:

باسمه جلت اسمائه؛ مرد نمى تواند بچه را از مادر جدا كند خصوصاً اگر از شير خودش به او بدهد و به هر تقدير به نظر ما مادر احق است به حضانت بچه تا هفت سال مطلقاً.

موارد مرتبط در طلاق خلع آيا زن می‌تواند بعد از طلاق از بذل خود برگردد و طلاق لغو شود؟ در صورت تحقق ازدواج اجباری آيا فرزندان متولد شده ولد زنا محسوب مى شوند؟ درصورت درخواست شوهر در زمان عقد آیا واجب است زن تمکین کند؟ درصورت ازدواج مرد با خواهر کسی که با او لواط کرده، آیا اولادشان حلال زاده اند؟ در صورتى كه مرد از زنش جدا شده آيا خرج سه ماه و ده روز را بايد به آن زن بدهد؟ آیا مرد در حال عده طلاق بائن، مى تواند زن را به عقد دائم يا موقت خويش درآورد؟ آیا در طلاق رجعى، زوج میتواند بجاى رجوع در زمان عده، زوجه مطلقه را متعه كند؟ بخشش ما فى الذمه در طلاق خلع مشروط به عدم رجوع است. اگر مردی بعد از طلاق رجوع نماید و زن بی خبر از آن با مرد دیگری ازدواج کند. طلاق اكراهى باطل است و با اجازه صحيح نمى شود.
نظر شما :
captcha