عربی
بروزرسانی: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
  • اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
کد : 18322-2090     

اگر در بين 31 روز اول كفاره روزه اى كه عمداً خورده شده سفر ضرورى پيش آيد.

استفتاء:

در مورد كفاره روزه اى كه عمداً خورده شده اگر در بين آن 31 روز اول که روزه باید پشت سر هم باشد، سفری ضرورى برای فرد پيش آيد، مثلاً لازم باشد که براى ملاقات پدر يا مادر مريضش به بيمارستان برود و لذا مسافر شده و روزه اش را بخورد، آيا بايد روزه ها را از اول بگيرد يا لازم نيست؟

جواب:

باسمه جلت اسمائه؛ اگر مريض يا حيض باشد، مانع نيست و لازم نيست از اول گرفته شود ولى سفر مانع است و بايد از اول بگيرد.

موارد مرتبط افطار روزه مستحب به سبب دعوت مؤمن، بهترین افطار است. اگر خانمی لحظاتی قبل از اذان مغرب آثار حیض ببیند روزه‌اش باطل است؟ شخصی که در جوانی روزه‌اش را بدون عذر خورده آیا حکم جاهل قاصر را دارد؟ آیا در ادای روزه قضا مجاز به تعلیق در نیت هستیم؟ اگر بر اثر ملاعبه آب حرکت کند لکن خارج نشود آیا با بول کردن روزه باطل می‌شود؟ آیا رسیدن گرد و غبار غلیظ به حلق مبطل روزه است؟ آیا با یک روز روزه گرفتن در ایام خاص میتوان چندین روز روزه قضاء را اداء نمود؟ در سفر اگر بدانیم تا بعد از اذان ظهر نمی‌آییم میتوان قبل از سفر روزه را شکست؟ در صورت عطش به آب، آیا روزه دار می تواند قدری آب بنوشد؟ آیا فردی که مبتلا به بیماری ام اس است می‌تواند روزه نگیرد؟
نظر شما :
captcha