عربی
بروزرسانی: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
  • اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
کد : 18322-165     

صيغه خواهر و برادرى در شرع مقدس اسلام بى اساس است.

استفتاء:

اخيراً شايع شده كه دختر و پسر مى توانند صيغه خواهر و برادرى با هم بخوانند و در نتيجه مثل خواهر و برادر به يكديگر محرم گردند آيا چنين صيغه اى در شرع داريم؟

جواب:

باسمه جلت اسمائه; صيغه خواهر و برادرى بى اساس است و در شرع مقدس اسلام چنين صيغه اى مشروع نشده است. خداوند اسلام را از شر بدعت گذاران در دين حفظ بنمايد.

موارد مرتبط درصورت ازدواج مرد با خواهر کسی که با او لواط کرده، آیا اولادشان حلال زاده اند؟ بخشش ما فى الذمه در طلاق خلع مشروط به عدم رجوع است. اگر دختر راضی به ازدواج نباشد آیا این صیغه از نظر شرع مقدس صحیح است؟ ازدواج با زنی که در عده طلاق می باشد، مطلقا باطل است. شوهر بر زن ولایت ندارد. منظور از قیمومیت در قرآن، قیام به مهریه و نفقه است. اگر لواط کننده توبه حقیقی کند آیا می تواند با خواهر لواط شونده ازدواج کند؟ اگر در زمان عقد، بصورت غیر عمد بکارت دختر از بین رود مرد ضامن نصف مهر است. تنها در سه مورد تأخير در اداء مهريه شرعى است. اگر دو نفر لواط کرده باشند آیا فاعل با خواهر مفعول مى تواند ازدواج كند؟ مخارج درمان همسر مطلقاً جزء نفقه واجبه است.
نظر شما :
captcha